Groenzaam Netwerk

Bij Green Art Solutions is het onze missie het welzijn van mensen in de stedelijke omgeving te vergroten!

Dit kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met professionals die allemaal bezig zijn met het vergroenen en verduurzamen van de stedelijke omgeving. De kennis en innovatieve ideeën, systemen en materialen van Eduard van Vliet delen we graag met anderen.

Ben je een particulier, bedrijf, woningcorporatie of gemeente en zoek je een oplossing voor je eigen vraagstuk of project? Lees dan hier verder.

Meer groen =
Groter welzijn voor elk levend wezen op deze planeet
inclusief de mens

Waarom aansluiten bij het Groenzame Netwerk?

Om grootschalig te veranderen beginnen we klein. We doen wat we zelf kunnen.

Maar wat nu als we de handen steeds meer ineen gaan slaan? En nog meer impact kunnen maken richting een groene stedelijke omgeving? Als Hovenier, dakdekker, landschapsarchitect, architect, interieur-architect of wat voor professional ook die wil bijdragen aan een groene en gezonde leefomgeving in een stedelijk gebied staan we samen sterker.

Als visionair roept Eduard van Vliet iedere professional in de groene stadsontwikkeling op om samen die groenzame toekomst te creëren die we allemaal voor ons zien, maar nog niet kunnen waarmaken…in ons eentje. Met zijn 30+ jaar ervaring in plantenkunde, tuinaanleg, bomenbeheer, daktuinen, gevelgroen, ontwikkelen van nieuwe dak-, gevel- en watersystemen en zijn enorm rijke kennis, is Eduard van Vliet een uitgekozen partner om mee samen te werken.

Voordelen voor de Groenzame Professional

+ Half jaarlijks zullen er speciale masterclasses, netwerk bijeenkomsten en product ontwikkel dagen gehouden worden, waar jij als Groenzaam Professional bij kunt aansluiten.

+ Je krijgt toegang tot extra kortingen en promoties op de systemen en materialen die Eduard ontwikkeld en gebruikt.

+ Je houd een kort lijntje met innovator en visionair Eduard van Vliet. Die persoonlijk kan meedenken in de plannen en projecten die je hebt.

+ Onze klanten zijn jouw klanten. Wanneer een particulier, bedrijf of organisatie contact met ons opneemt zoeken wij tussen onze Groenzame Professionals naar een passende match aan wie we het project deels kunnen overdragen. Altijd in goed overleg.

+ Je komt in ons Groenzame Netwerk overzicht te staan met je contact gegevens en website en/of social media.

+ Toegang tot je eigen simpele bestelpagina en besteloverzicht.

 

Wat is Groenzaam?

Groen + Duurzaam = ‘Groenzaam’

Eduards Werkwijze is groen en duurzaam

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in ons werk. Vanuit Green Art Solutions wordt duurzaamheid niet als een trend of hype gezien, maar als een logische ontwikkeling; een evolutie.

Voor ons is ‘Groenzaam‘ het nieuwe woord voor duurzaam. Aangezien groen een ideale oplossing biedt voor allerlei duurzame vraagstukken. Als wij onszelf weer als deel gaan zien van een ecologisch groen systeem kunnen wij onze leefomgeving zo indelen dat ons welzijn wordt verhoogd we in harmonie kunnen leven met een gebalanceerd ecologisch systeem.

Het voordeel van Groen in Versteende gebieden

Eduard van Vliet gelooft dat het vergroenen van de stedelijke omgeving begint bij het vergroten van de waterbergingscapaciteit. We ontwerpen en realiseren daarom groene gevels en daken die regenwater opvangen en bufferen. De leefbaarheid in een stad wordt hiermee verhoogd; temperatuur verlaagd, geluidsoverlast verminderd, fijnstof gereduceerd. Beplanting en een uitgebreid waterbeheer plan zou bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijven terreinen en woonwijken direct meegenomen moeten worden. Als Groenzaam Professional wordt je begeleid om nóg meer in een totaal plaatje te denken en doen. 

Het voordeel van Groen binnenshuis of op kantoor

Groen en duurzaam werken stopt niet bij de deuren van een pand. Binnen kunnen we ons leefomgeving en welzijn beïnvloeden door middel van groen. Een luchtzuiverende binnenwand kan in een winkel of op kantoor het welzijn van werknemers en klanten verhogen.

Groenzame producten

Als Groenzaam Professional heb je de mogelijkheid om tegen groothandelsprijs de volgende producten in te kopen voor eigen gebruik of voor doorverkoop. Je kunt bijvoorbeeld ook verdeelpunt worden voor andere professionals die zelf niet deel zijn van het groenzame netwerk of voor klanten die een DIY pakket willen hebben.

GreenBox – Groendak element

Dit lichtgewicht dak element is makkelijk te plaatsen en buffert tot wel 58L per m². Bijna 20L meer dan doorgaande dakelementen. Bovendien is hij met een perzikpitten drainage laag volledig biologisch afbreekbaar. 

Waterzuiverende wand

Water opvangen, bufferen, zuiveren en hergebruiken. Allemaal in een systeem door middel van planten, zuurstof en mineralen. Dit systeem kan worden toegepast in eengezins huishoudens tot hele woonwijken.

Plantenwand pro

Dit simpele systeem met speciaal bijgeleverd substraat kan overal worden toegepast. Als groenzaam professional heb je de vrijheid om zelf een omlijsting, wateropvangbak en druppelsysteem toe te voegen om een totaal plaatje voor de klant aan te bieden.

Aanmelden bij het Groenzaam Netwerk