Groene Oplossingen voor…

…door Green Art Solutions

Met visie de versteende stedelijke omgeving weer om te toveren tot een groene oase, zoals onze leefomgeving bedoeld is, heeft Eduard een uiteenlopend aanbod van innovatieve oplossingen bedacht voor de binnen en buiten ruimte. Meestal met een kunstzinnige twist. Ontdek welke oplossingen voor jou van toepassing zijn.

Huis & Tuin

Binnen en buitenshuis kunnen we de natuur volledig tot zijn recht laten komen. Kruiden wand in de keuken? Groen-dak-oase in de stad? waterzuiverend-systeem met beplanting  voor je toilet doorspoeling? Wij denken mee.

Winkel / hotel / Kantoor / school Panden

Vergroening van de leefomgeving voor onze medewerkers of klanten heeft verschillende lichamelijke, emotionele en financiële voordelen. Ontdek wat onze oplossingen te bieden hebben voor jou.

Woonwijken / bedrijven terreinen

Vergroening en verduurzaming van een stad gaat het meest efficiënt als er wijk/terrein breed gewerkt kan worden. Wij denken mee of maken een plan op maat voor een groene en gezonde toekomst.

Gebiedsontwikkeling & klimaat verandering

Van plan een groter gebied te herstructureren of een macro klimaat te beïnvloeden met o.a. watermanagement en beplanting? Eduard doet vooronderzoek en stelt een uitgebreid plan op.